(10) 12 augustus 2012

MC de Mee(r)rieders

 Home   Ledenlijst Bestuur Aanmelden als lid Webmaster Laatst bijgewerkt:  29 december 2012

Home

 

Veilig rijden

 

Gastenboek

 

Forum

 

Bulletins vanaf 2005

 

Tourkalender 2012

 

Toerverslagen + Foto's

 

Routes Meerdaagse 2012

 

Motorhotels

 

Aantal bezoekers

 

 

Meer motorclubs

motorclub.startkabel.nl

 

Motorclub Web Nederland

 

 

22-12-2012

 

 

 

 

 

ssdddddddddddddd

                            

            Nieuwsbulletin 2012, nr. 10 / 12 augustus 2012

Motorclub De Mee(r)rieders

Correspondentieadres:

         Karl Schot

Noorderstationstraat 55

9716 AR Groningen

telefoon: 050 – 5731230

e-mail : k.schot@hetnet.nl

           website: www.meerrieders.nl

 

Toertocht op 19 augustus 2012.

Op zondag 19 augustus staat de volgende toertocht gepland. Rick Roelofs heeft aangeboden deze rit voor te rijden.

De tocht is ongeveer 285 km. lang en voert ons eerst naar het Lauwersmeer. Van daaruit gaan we in zuidwestelijke richting door Friesland naar Lemmer. Natuurlijk kan ook een stukje Weerribben niet ontbreken, waarna we via Frederiksoord, Appelscha en het Vochteloerveen weer koers zetten naar Zuidlaren.

Natuurlijk hopen we op prachtig weer zodat veel deelnemers aan de start verschijnen. Als je mee wilt rijden, verwachten we jou met een volle tank om 08.45 uur bij café-restaurant Het Sprookjeshof in Zuidlaren.

Als je een Tom-Tom of Garmin navigatieapparaat hebt kun je de route downloaden vanaf onze site (www.meerrieders.nl).

 

De Meerdaagse naar Engeland van 5 t/m 9 september nadert......

Over nog maar 3,5 week gaan 42 leden 5 dagen op weg naar Engeland! In de Nieuwsbulletins hebben we jullie op de hoogte gehouden van de voortgang van de voorbereidingen. Hierbij een update.

 

Avondeten

We hebben afspraken kunnen maken met drie restaurants in Dover over het avondeten.

  • Op donderdag 6 september eten we bij het Italiaanse restaurant Il Rustico (adres: 4 Bench Street, Dover CT16 1JH) . De keuken heeft er moeite mee als ze 42 mensen tegelijk à-la-carte te moeten bedienen. Daarom is afgesproken dat de mensen die overnachten in guesthouse Bleriot's om 18.30 uur gaan eten en de mensen die overnachten in guesthouse Westbank om 20.00 uur.

  • Op vrijdag 7 september worden alle deelnemers om 19 uur verwacht in het Engelse restaurant The Park Inn (adres: 2 Park Place, Ladywell, Dover CT16 1DQ). Daar hebben we een driegangen-menu afgesproken. Na het avondeten (vanaf 21 uur) is er een live-band.

  • Op zaterdag 8 september zijn we te gast bij het Indiase restaurant Cinnamon Islands (adres: 1 Cambridge Terrace, Dover CT16 1JT). OOk daar worden we om 19 uur verwacht.

 

Alcoholtester

Misschien hebben jullie al gelezen dat vanaf 1 juli in Frankrijk alle auto- om motorrijders verplicht zijn een alcoholtester bij zich te hebben.  Die alcoholtesters kun je in Nederland aanschaffen, maar volgens het internet kun je ze vaak goedkoper aanschaffen bij benzinestations in de buurt van de Franse grens. We adviseren alle motorrijders (dus niet de passagiers) er (al dan niet  van tevoren of onderweg in België) een aan te schaffen.

 

Kenteken

Bij de reservering van de overtocht hebben we de kentekens van de motoren moeten opgeven. Als je de laatste tijd een andere motor hebt aangeschaft, vergeet dan niet het nieuwe kenteken zo spoedig mogelijk door te geven aan ondergetekende.

 

Betaling eigen bijdrage

In het laatste Nieuwsbulletin heb in de deelnemers aan de Meerdaagse verzocht (voor zover van toepassing) de tweede termijn van de eigen bijdrage (€ 145) voor 15 augustus over te maken naar de girorekening 2324030 van de motorclub De Mee-r-rieders). Veel deelnemers hebben al gevolg gegeven aan deze oproep. Als je de 2e termijn nog niet hebt betaald, verzoek ik je dringend dit op zeer korte termijn alsnog te doen. 

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur,

Karl Schot

Penningmeester

 

Terug

© MC de Mee(r)rieders